Hans de Jonge
Prof. ir. Hans de Jonge, directievoorzitter Brink groep, leidt het gesprek in de Provada Arena op woensdag 31 mei om 16 uur

Nieuws 24 april 2017

Provada 2017

Ook dit jaar weer is de Stichting Architectuurplaquette aanwezig op de Provada en te gast bij VORM Ontwikkeling (hal 12, stand 1209). Na de zeer geslaagde presentatie vorig jaar, wordt ook dit jaar de architectuurplaquette in de schijnwerpers gezet.

Op woensdag 31 mei om 16 uur wordt er in de Provada Arena met gasten en bezoekers van gedachten gewisseld over de meerwaarde van de architectuurplaquette. De Stichting Architectuurplaquette immers beoogt zo veel mogelijk gebouwen en kunstwerken een naam te geven.

En wat is er dan mooier dan een architectuurplaquette naast de entree, waarop in een oogopslag duidelijk wordt wie er aan het gebouw gewerkt hebben, de naam van het bouwwerk en het jaar van realisatie. Op de website www.architectuurplaquette.com is daarnaast nog veel informatie over het gebouw te vinden.

Prof. ir. Hans de Jonge, directievoorzitter Brink Groep, zal optreden als moderator en zal gasten vragen waarom zij trots zijn op de door hen gerealiseerde gebouwen en hoe zij de meerwaarde van de architectuurplaquette omschrijven.

  • Datum: woensdag 31 mei 2017, 16.00 uur
  • Locatie: Amsterdam RAI, Arena, hal 12 (Hollandhal), locatie 1236
  • Entree: Iedereen is welkom!
  • Deelnemers: o.a. VORM, OVG, G&S Bouw, Staedion, Roel Bosch architecten, Giesbers Rotterdam, Klunder architecten, Heijmans, Broekbakema, JHK Architecten, Dura Vermeer en andere genodigden.

    Graag tot ziens op 31 mei om 16.00 uur op de Provada!

De Provada entreekaarten (€ 95,- excl. BTW) zijn voor eigen rekening.
Voor meer informatie over de entreeprijzen en parkeren:
www.provada.nl