Provada 2016

Nieuws 12 mei 2016

Provada 2016

Onder de noemer 'Samen bouwen, samen trots' viert de Stichting Architectuur­plaquette de succesvolle samenwerking: a.s. 8 juni worden op de Provada maar liefst negen architectuur­plaquettes uitgereikt.

De architectuur­plaquette is het laatste stukje samenwerking van alle partijen die het gebouw tot stand hebben gebracht; opdrachtgever, architect en aannemer.

Onder leiding van moderator Willem Hein Schenk kijken opdrachtgever, architect en aannemer tijdens dit moment van uitreiking terug op de samenwerking bij de realisatie van een aantal spraakmakende gebouwen zoals het hoofdkantoor AkzoNobel en Stibbe in Amsterdam, de Zorgboulevard in Zaandam, het Timmerhuis in Rotterdam, de Timmer­fabriek in Schiedam en het Rode Dorp in Den Haag.

Wat is het verhaal achter een gebouw? Waarom een plaquette? Wat maakt een gebouw goed? Wat is er geleerd voor de toekomst?
Hierover gaan zij met elkaar in discussie.

Datum: woensdag 8 juni 2016, 16.00 uur
Locatie: RAI, forum 1, hal 11
Entree: Iedereen is welkom!
Deelnemers: o.a. Dura Vermeer, VORM, Heijmans, Staedion, Braaksma & Roos, JHK Architecten, Steenhuis Bukman Architecten, Paul de Vroom en andere genodigden.

De Stichting Architectuurplaquette is tijdens de Provada te gast op de stand van VORM, hal 11, stand 11.09.